Menu

Domů Já a mé druhé já Jídlo Kosmetika Móda Cestování

pátek 5. září 2014

Péče o pejska : První koupání


Teddyho první koupání

Zdravím dámy! Podívejte se na svého muže, teď na mě, znovu na něj a nyní zase na mě. Bohužel on není já. Ale když se vykoupe, může vonět jako já.
;-D


Tak dnes jsme se poprvé koupali. Tedíkovi jsou 4 měsíce,tak už je nejvyšší čas! :-)
Pro začátek jsme do uší vložili vatičky,aby nám nenatekla do uší voda.A jde se na to !



Nejdřív namydlíme tělíčko a pak hlavičku. :-) Hlavně pozor na oči  a na teplotu vody:-) .Naštěstí jsme vodu měli docela rádi . :-)


Konečně po všem! Vykoupaný a jdeme foukat :-)


Foukání už se nám líbilo míň,ale zvládli jsme to ! :-)


Konečný výsledek . :-D Vykoupáno , vyfoukáno a vyčesáno.A teď hurá k přípravkům, které jsme použili.


Šampon pro psy s kondicionerem a vůní kokosu a ananasu
Šampon má vynikající mycí vlastnosti,vyživuje a ošetřuje srst a díky speciálním betainovým tenzidům nedráždí pokožku Vašeho psa.Antistatický účinek usnadňuje rozčesávání.Kromě perfektního a šetrného umytí srsti ji šampon také propůjčuje příjemnou kokosovo-ananasovou vůni.
(Marty cosmetics - premium)

Musím za sebe říct,že jsme s tímto šamponem+kondicinerem spokojeni! Teddy má krásně nadýchanou srst a neskutečně krásně voní . :-) Vůně mi připomíná koktejl  Piña Colada.Tento šampon i s 2 in 1 hřebenem , můžete najít v síti prodejen Hornbach. :-)

Jaké přípravky používáte na své miláčky vy? :-)

2 komentáře:

  1. My koupeme často, protože nemáme psa ale prase :D, všechny psí šampony ji dělají zle a hodně se ji loupe kůže tak používam sprchový gel na atopickou pokožku od Biodermy nebo šampon pro miminka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo , tak o tom jsem ještě neslyšela :-) Tak jsem zase o něco chytřejší :-) .Tak hlavně ,že jste to vyřešili! :-) S biodermou mám jen dobré zkušenosti :-)

      Vymazat