Menu

Domů Já a mé druhé já Jídlo Kosmetika Móda Cestování

úterý 25. února 2014

Tangle teezer

 Tangle teezer 


 Po několika recenzích jsem neudržela svojí touhu a zakoupila sobě a příteli Tangle teezer. Hlavní výhoda, která mě nalákala je umyvatelnost hřebenu.Jelikož mám takový hřeben,kde jsou štětinky rozdělené až do jemnějších,kam se usazuje velké množství prachu a umývat ho každý den, by pro dřevo,kde jsou štětinky usazené , nebylo dobré , byl Tangle teezer jasným řešením.Další výhodou je, že s hřebenem můžete cestovat , aniž by se Vám poničil .Takže na cesty jako dělaný. Bohužel jsem od tohoto hřebenu (dá se říct i cenově náročného) čekala daleko víc.Vlasy uhladí ,
ale štětinky mohly být o něco jemnější , jelikož mi přijde,  že to pokožku spíše dře, než masíruje.Dále bych doporučila asi jiné barvy než zlatou a stříbrnou, jelikož při poškození ,to není příjemný pohled. I přes částečnou nespokojenost , s námi pojede Tangle teezer na dovolenou :-)
Vše je pouze můj názor ,takže pokud máte jiný , budu ráda za reakci pod článek. :-)

                  Jaký máte názor a zkušenosti s Tangle teezer vy? :-) 


2 komentáře:

  1. Tangle teezer má moje sestra, já si ho občas půjčím, ale jinak zůstávám věrná klasickému kartáči. Tangle je na moje vlasy až moc jemný a jen tak lehce mi je na povrchu připlácá k hlavě, zatímco ty spodní jako by pod hřebenem ani neprošly. Takže já osobně bych si ho nekoupila, stačí mi, že ho můžu využít takhle příležitostně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě s tebou souhlasím :-) klasický kartáč se nedá nahradit :-)

    OdpovědětVymazat